Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
450 Ft
Gyártó: BENZAR
Szállítási díj: 2.500 Ft
Cikkszám: 5999018200432
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Benzar Method Pellet Ananasz 8-10mm

Kép: Név: Méret: Íz: Elérhetőség: Ár: Kosárba
Benzar Method Pellet Fokhagyma 8-10mm
8-10 mm
fokhagyma
Raktáron
450 Ft
Menny.:dbKosárba
Benzar Method Pellet Mussel 8-10mm
8-10 mm
mussel
Raktáron
450 Ft
Menny.:dbKosárba
Benzar Method Pellet Kókusz Vanilia 8-10
8-10 mm
kókusz-vanília
Raktáron
450 Ft
Menny.:dbKosárba
Benzar Method Pellet Ananasz 8-10mm
8-10 mm
ananász
Raktáron
450 Ft
Menny.:dbKosárba
Benzar Method Pellet Krill 8-10mm
8-10 mm
krill
Raktáron
450 Ft
Menny.:dbKosárba

Leírás

Az igazán gazdaságos csalikat minden horgász szereti! A Benzár Instant horogcsaliknak köszönhetően most nagyobb befektetés nélkül is van lehetősége mindenkinek kipróbálnia akár többféle ízt, színt és méretet egyazon csaliból.

Ezek a termékek ugyanis nagyon kis kiszerelésben, mindössze néhány szem csalit kínálva kerülnek a boltok polcaira egy simítózáras tasakban, ami megőrzi a csalik állagát, aromáját.

Ez a lebegő pellet többféle íz kombinációban készült el, ami nem véletlen. Sokan tapasztalhattuk már, hogy az ízek kombinációja kiemelkedő sikerrel jár egy-egy horgászat alkalmával. Gondoljunk csak egy hóember csalira, ahol a popup csalink eltérő ízesítésű a süllyedőnél.

Ennek a kombinációnak a megvalósítása method horgászat esetében igen körülményes, hiszen jobbára csak egy csalit tudunk felkínálni a csalitüskén.

De a kétszínű és fajtájú Benzár pellet megjelenésével már erre is van lehetőségünk! Hosszúkás formája eltér a halak által már jól ismert gömb (bojli) alaktól, ezért gyanútlanul veszik fel a felkínált csalit.

Különböző ízesítéseket eltérő időszakokra, időjárási körülményekre és vízterületekre ajánljuk:
- Fokhagyma-Tintahal (Bányatavakon igen eredményes, nyári frontok előtti időszakban)
- Kagyló-Fokhagyma (Nagy tavakon alkalmazzuk leginkább, pl.: Balaton)
- Csoki- Narancs (Tavasszal és ősszel robbanthatunk vele igazán nagyot)
- Ananász-Áfonya (Nyári, felmelegedett vizekben használjuk, az amúr kifejezetten szereti)
- Eper-Méz (Természetes vizek, holtágak favorit csalija)
- Belachan-Krill (Beállt nyári melegek legjobb csalija)

Az oldal tetejére