Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
58.990 Ft
Menny.:db
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Daiwa Ballistic X Spin 210cm 20-60g

Cikkszám: 4066466005399
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: DAIWA
58.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Ballistic X széria széles körű pergető (spin) és multis (baitcast) botokat kínál, és kielégíti a modern spinning horgászok legtöbb igényét.

A jigger modellek rendkívül gyors blankjai tökéletesen megfelelnek a lágy csalikkal történő horgászathoz - kiválóan bemutathatók olyan csalik, mint a puha műanyag csalik.

A nagyobb súlyú csalikhoz használt Ballistic X botok ideálisan alkalmasak keménycsalik rángatására és nehéz műanyag csalik cincálására - tökéletesen alkalmas süllő, csuka, balin és sügér botokkal történő horgászatához, vagy amikor az alsó vízrétegeket nehéz csalikkal kell meghorgászni. Az 1,95 méteres, 5-20 g-os dobósúlyú modell tökéletesen illik a pisztráng, a domolykó, a sügér horgászatára, vagy dzsungeles területen történő pergetésre.

A kiegyensúlyozott HVF szénszálas nyersanyagok nagyon praktikusak, gyorsan reagálnak a harc során, és X45 szénszálas felépítésüknek és a Fuji O-vezetőknek köszönhetően nagyon hosszú és pontos dobásokat kínálnak.

A Ballistic X pergető botok Fuji DPS orsótartóval és Fuji O gyűrűkkel vannak ellátva, így kiemelkedő minőséget kapsz, kiemelkedő ár-teljesítmény arány mellett.


HVF® szénszálas blank
X45® szénszálas konstrukció
V-Joint® fkötés
Prémium EVA markolat
Fuji® orsótartó
Fuji® O gyűrűl

Az oldal tetejére