Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
49.990 Ft
Menny.:db

Guru A-Class 14" Distance Power

Cikkszám: 5056400207674
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: GURU
49.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Leírás és Paraméterek

Az GURU A-CLASS 2022-es sikere nyomán bevezetésre került három további távdobó modell, mindegyik verzió 3 részes felépítésű, 3.6m, 3.9m és 4.2m hosszban, hogy lefedje a nagy távolságban történő horgászatokat, vagy akár a  folyóvízi horgászatot, ahol a nagyobb méretű kosarak használatához erősebb botokra van szükség.   Ha távoli feederes keszeg horgászatról, hibrid vagy Method Feeder horgászatról van szó nagy pontyos vizeken, esetleg folyó vizen szeretnél márnára, domolykókra vagy keszegre horgászni, ezek a botok kiválóan megfelelnek, ráadásul nagyon kedvező áron!   A botok 24T szakítószilárdságú karbon blankokkal lettek kifejlesztve, hogy erőteljes, progresszív hatást hozzanak létre terhelés alatt. Ez az akció képes nagy távolságokat pontosan elérni, de továbbra is megtartva azt a kiváló akciót, amely elnyeli a halak kitöréseit a fárasztás során, kiküszöböli a halvesztést.   A túlméretezett, rozsdamentes, tartós titán-oxid kerámiával ellátott gyűrűk lehetővé teszik a dobóelőkék csomójának könnyed kifutását és felépítésük minimalizálja a zsinór felcsavarodását. Mindehhez párosul a felső rögzítésű DPS stílusú orsótartó, és a meghosszabbított parafa nyél, Guru ergonomikus EVA hátsó markolattal, amelyek mindegyike tökéletes egyensúlyt teremt a maximális dobósebesség generálásához, hogy elérd ezekkel a “fegyverekkel” a szükséges extra távolságokat!   A DISTANCE botokhoz 1,5 oz, 2 oz, 3 oz, 4 oz és 5 uncia méretű spicceket használhatsz, melyek felépítése, túlméretezett rozsdamentes gyűrűi tökéletesek a vastag dobóelőkék használatához is.   Technikai adatok:   GAC066 - A-Class Power Distance Feeder 12' - 3.6m 3 részes kivitelben, dobósúly: 1-110g, spiccek: 1.5oz, 2oz, 3oz   GAC067 - A-Class Power Distance Feeder 13' - 3.9m 3 részes kivitelben, dobósúly: 1-150g, spiccek: 2oz, 3oz, 4oz         GAC068 - A-Class Power Distance Feeder 14' - 4.2m 3 részes kivitelben, dobósúly: 1-180g, spiccek: 2oz, 3oz, 5oz

A GURU A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g egy igazi csúcsminőségű horgászbot a GURU márkától. Ez a bot valóban mindenre képes, amire csak szüksége van a horgászoknak, akik szeretnének valóban hatékonyan horgászni. A bot kiválóan alkalmas a feederhorgászatra, és a horgászok mindenféle halat sikeresen ki tudnak fogni vele.

Az A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g bot hossza 4.2 méter, ami azt jelenti, hogy nagyon hosszú és kényelmesen használható a parton. A nagy hosszú és a nagy teherbírású kialakításnak köszönhetően a horgászok messzebbre tudnak dobni, mint valaha. A 180 grammos dobósúly pedig azt jelenti, hogy a bot képes nagyobb mennyiségű csalit és etetőanyagot eljuttatni a vízbe, így a halakat sikeresebb lehet kifogni.

Az A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g bot azonban nem csak hosszú és erős, hanem nagyon érzékeny is. A bot rendkívül pontosan jelzi a halak aktivitását, és a horgászok könnyen észrevehetik, ha valami történik a horoggal. Ez nagyon fontos, mivel a horgászat során az időzítés az egyik legfontosabb tényező.

A GURU A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g bot kiválóan alkalmas mindenféle vizeken való horgászatra. A botot könnyen lehet használni a folyókon, a tavakon és az óceánokon is. Az A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g bot széles körű alkalmazása miatt a horgászok számára nagyon sok előnyt biztosít.

Az A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g bot nagyon erős és tartós. A bot anyaga kiváló minőségű, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a botjuk hosszú évekig szolgálni fogja őket. A bot kialakítása kényelmesen használható, és a horgászok számára nagyon könnyen kezelhető.

Összességében elmondható, hogy a GURU A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g bot egy igazi csúcsminőségű horgászbot, amely kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra. A bot hosszú és erős, de ugyanakkor nagyon érzékeny is, és a horgászoknak nagyon sok előnyt biztosít. Ha valaki szeretne egy igazán jó minőségű horgászbotot, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni az A-Class Distance Feeder 14' 3PC - 4.2m 180g botot.
 

Az oldal tetejére