Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
42.990 Ft
Menny.:db

Guru A-Class Feeder12" Distance Power

Cikkszám: 5056400207650
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: GURU
42.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Leírás és Paraméterek


Az GURU A-CLASS 2022-es sikere nyomán bevezetésre került három további távdobó modell, mindegyik verzió 3 részes felépítésű, 3.6m, 3.9m és 4.2m hosszban, hogy lefedje a nagy távolságban történő horgászatokat, vagy akár a  folyóvízi horgászatot, ahol a nagyobb méretű kosarak használatához erősebb botokra van szükség.   Ha távoli feederes keszeg horgászatról, hibrid vagy Method Feeder horgászatról van szó nagy pontyos vizeken, esetleg folyó vizen szeretnél márnára, domolykókra vagy keszegre horgászni, ezek a botok kiválóan megfelelnek, ráadásul nagyon kedvező áron!   A botok 24T szakítószilárdságú karbon blankokkal lettek kifejlesztve, hogy erőteljes, progresszív hatást hozzanak létre terhelés alatt. Ez az akció képes nagy távolságokat pontosan elérni, de továbbra is megtartva azt a kiváló akciót, amely elnyeli a halak kitöréseit a fárasztás során, kiküszöböli a halvesztést.   A túlméretezett, rozsdamentes, tartós titán-oxid kerámiával ellátott gyűrűk lehetővé teszik a dobóelőkék csomójának könnyed kifutását és felépítésük minimalizálja a zsinór felcsavarodását. Mindehhez párosul a felső rögzítésű DPS stílusú orsótartó, és a meghosszabbított parafa nyél, Guru ergonomikus EVA hátsó markolattal, amelyek mindegyike tökéletes egyensúlyt teremt a maximális dobósebesség generálásához, hogy elérd ezekkel a “fegyverekkel” a szükséges extra távolságokat!   A DISTANCE botokhoz 1,5 oz, 2 oz, 3 oz, 4 oz és 5 uncia méretű spicceket használhatsz, melyek felépítése, túlméretezett rozsdamentes gyűrűi tökéletesek a vastag dobóelőkék használatához is.   Technikai adatok:   GAC066 - A-Class Power Distance Feeder 12' - 3.6m 3 részes kivitelben, dobósúly: 1-110g, spiccek: 1.5oz, 2oz, 3oz   GAC067 - A-Class Power Distance Feeder 13' - 3.9m 3 részes kivitelben, dobósúly: 1-150g, spiccek: 2oz, 3oz, 4oz         GAC068 - A-Class Power Distance Feeder 14' - 4.2m 3 részes kivitelben, dobósúly: 1-180g, spiccek: 2oz, 3oz, 5oz

A GURU A-CLASS DISTANCE FEEDER 12' 3PC - 3.6m 110g egy olyan horgászbot, amelynek minden darabja minőségi anyagokból készült és a legmagasabb színvonalon van összeszerelve. Ez a bot tökéletes választás horgászok számára, akik szeretik a feeder horgászatot, és olyan felszerelést keresnek, amely segít nekik elérni a nagyobb távolságokat, és még nagyobb sikert aratni.

A bot hossza 3.6 méter, ami ideális a nagyobb távolságok eléréséhez, és a 110g-os dobósúly lehetővé teszi az erős és pontos dobásokat. A 3 darabból álló szerkezet könnyű összeszerelni és szállítani, így garantáltan kényelmes lesz az utazás a horgászhelyre.

A GURU A-CLASS DISTANCE FEEDER 12' 3PC - 3.6m 110g előnyeinek listája hosszú, de az egyik legfontosabb az, hogy nagyon érzékeny botról van szó. Ez azt jelenti, hogy a horgászok pontosan érzékelhetik, ha valami a horogba akad, és így könnyebben elkapják a halat. A bot markolata is kényelmes és tapadós, így nem kell aggódni a csúszkáló kezek miatt.

A GURU A-CLASS DISTANCE FEEDER 12' 3PC - 3.6m 110g egyedülálló tulajdonsága, hogy egy speciális, hajlított csúcsot tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy még nagyobb távolságra dobjon a horgász. Ezzel a botral könnyen elérheti azokat a helyeket, amelyeket más botokkal nehéz megközelíteni, és így sokkal nagyobb esélye van a sikeres horgászatra.

A bot anyaga könnyű és tartós, ami azt jelenti, hogy a horgászok sokáig használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a karbantartás vagy az új bot vásárlása miatt. A GURU A-CLASS DISTANCE FEEDER 12' 3PC - 3.6m 110g az egyik legjobb választás a feeder horgászatban. Kiváló minőségű anyagokból készült, érzékeny, hajlított csúccsal rendelkezik, és nagy dobósúlyt bír el. A horgászok számára ez a bot valódi élményt nyújt, és segíti őket abban, hogy még több halat fogjanak.

Összességében a GURU A-CLASS DISTANCE FEEDER 12' 3PC - 3.6m 110g egy fantasztikus horgászbot, amely garantáltan az egyik legjobb választás a feeder horgászatban. Könnyen használható, tartós és nagyon érzékeny, így a horgászok minden dobást élvezni fognak. Ha szeretnél egy olyan botot, amely kiváló minőségű, és segít neked abban, hogy még több halat fogj, akkor a GURU A-CLASS DISTANCE FEEDER 12' 3PC - 3.6m 110g a legjobb választás.
 

Az oldal tetejére