Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.490 Ft
Menny.:db

Preston Fixed Angle Lock

Cikkszám: 5055977469126
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: PRESTON
3.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Leírás és Paraméterek

90 fokos adapter, feeder kar végére illeszthető, segítségével használható bármilyen bottartó adapter.

A PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER egy olyan kiegészítő, amely a horgászok számára kínál kényelmes és hatékony megoldást a horgászoknak. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot hosszú távon. Egy olyan eszköz, amelyet állandóan használni fogsz, ha egyszer kipróbálod.

A PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER kiváló megoldás azoknak a horgászoknak, akik szeretnék javítani a botjuk teljesítményét. Ez a kiegészítő lehetővé teszi, hogy a botodat rögzítsd egy fix szögben, így a horgászat során a botodat pontosan a kívánt szögben tudod tartani. Ez különösen hasznos, ha a horgászat során szükséged van arra, hogy a botodat egy bizonyos szögben tartsd.

Ez a kiegészítő nem csak a horgászat során hasznos, hanem az otthoni tároláshoz is. Ha szeretnéd biztonságosan tárolni a botodat, akkor a PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER tökéletes megoldás erre a problémára. A botodat biztonságosan rögzítheted vele, és könnyedén eltávolíthatod, amikor szükséged van rá.

A PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER méretei 12 cm x 4 cm x 2 cm. Ez a kis méret lehetővé teszi, hogy könnyen tárolhassuk a kiegészítőt a horgász dobozunkban vagy akár a zsebünkben is. A termék súlya mindössze 50 gramm, így nem fog terhelést jelenteni a horgászbotunkra, és nem fogja befolyásolni a teljesítményét sem.

A PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER előnyei közé tartozik, hogy könnyen rögzíthető a botra, és biztonságosan tartja azt. A fix szög lehetővé teszi a pontosabb horgászatot, és segít a botod hatékonyabb használatában. Az anyagok minősége garantálja a hosszú élettartamot, és a termék könnyű súlya nem fog terhelést jelenteni a horgászbotunkra.

Összességében a PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER nagyszerű kiegészítő a horgászok számára, amelynek előnyei felbecsülhetetlenek. Ha szeretnéd javítani a botod teljesítményét és hatékonyabbá tenni a horgászatot, akkor ezt a kiegészítőt neked találták ki. A PRESTON FIXED ANGLE LOCK ADAPTER egy biztos befektetés azok számára, akik komolyan veszik a horgászatot.
 

Az oldal tetejére