Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
28.990 Ft
Menny.:db

Tímár Feeder Warior 360

Cikkszám: 5999564337293
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: TIMARMIX
28.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Leírás és Paraméterek

A Timár Mix az elmúlt években célul tűzte ki, hogy a már jól bevált és sokszor bizonyított etetőanyagok mellett a horgászat többi szegmensében is megoldást nyújtson a sporttársak számára. Ennek a fejlesztési folyamatnak az egyik és egyben legkomolyabb lépcsője a horgászbotok fejlesztése. Szerencsére a 2018-as év áttörést hozott ezzel kapcsolatban, és sikerült a horgászok számára bemutatnunk első feederbotjainkat.

A Timár Mix Feeder Warrior és a Timár Mix Feeder Guru botok megalkotásakor célul tűztük ki, hogy univerzális, jó ár-érték arányú pálcákat  kínáljunk a feederes horgászoknak. Ezekkel a botokkal szinte minden szituációban megfelelő partnerre találhatunk, legyen szó klasszikus hosszú előkés, vagy akár method horgászatról egyaránt.

Timár Mix Feeder Warrior

Sokan kérdezik tőlünk, hogy szerintünk milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jól használható feederbotnak. Nos, szerintünk ebben a botban minden olyan tulajdonságot felfedezhetünk, ami ahhoz kellhet, hogy egy horgászat ne csak időtöltés, hanem élmény is lehessen számunkra.

Kiemelkedő minőségű, IM 10 High Modulus Carbon anyagból készült, esztétikus botteste kifejezetten a magas igénybevétel követelményeinek felel meg. Ennek az anyagnak köszönhetően a bot gerincessége kiemelkedő, ami segíti a horgászokat a pontos távoli dobások végrehajtásában.

Első osztályú parafa borítású nyele kényelmes fogást biztosít a fárasztás és a dobások ideje alatt. A bot ezen része modellenként eltérő hosszúságú, ennek előnye a hosszú dobások végrehajtásánál domborodik ki.

Már az első botszériánkkal is szerettünk volna egy egyedi, minden igényt kielégítő választást nyújtani a horgászok számára, ezért úgy gondoltuk, hogy a botot egyedi, a legújabb trendeknek megfelelő és nagyon magas minőségű TM Special Cast SIC gyűrűkkel látjuk el. Ezeknek köszönhetően zsinórunk megfelelő távolságban és meglepő könnyedséggel fut el a a bottest mellett tovább segítve így a pontos és hosszú dobásokat.

Méret    

360cm 60-120g, 390cm 70-150g

Az oldal tetejére