Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
19.990 Ft
Menny.:db
A szállítási idő bizonyos termékeknél eltérhet
a feltüntett 2-5 naptól, ezekben az esetekben
minden alkalommal külön felvesszük a kapcsolatot Önnel!

Wizard Samurai Spin 2,70m 25-90g

Cikkszám: 5999018201927
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: WIZARD
19.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Wizard horgászbotok csúcsa, amit érdemes közelről szemügyre venni!

Egyből láthatjuk, hogy két csoportra lehet osztani a Wizard Samurai Spin horgászbotokat! Az egyik a tűspicces változat. Jellemzőjük, hogy tömör carbon spiccel rendelkeznek, mely nagyon érzékeny csali vezetést tesz lehetővé. Ezen felül egészen parányi csalikat is használhatunk a legvékonyabb zsinórokkal. Teszthorgász tapasztalatok bizonyítják, hogy sok esetben még a teljesen halott vízből is ki tudjuk varázsolni a ragadozókat a megfelelő méretű csali használatával. Ez pedig szinte minden esetben méret csökkenést eredményez.

A tűspicces botok leglágyabb tagja, a 0,5-5 g-os változat! Ez azt jelenti, hogy egy 2 cm-es műcsalit is úgy tudunk vele vezetni, hogy teljes kontroll alatt tarthatjuk a mozgását. A leghosszabb és legnagyobb dobósúlyú tagja ezen szériának a 240-es 2-8 g-os nagyágyú!

Ezek a botok amellett, hogy nagyon érzékenyek, hihetetlenül feszesek és gerincesek, A akcióval rendelkeznek. Tehát a fárasztás során a nagyobb jelentkezőkkel is felveszik a versenyt. A leghosszabb pecával a tesztek során fogtunk 4-5 kg-os süllőket is! És sokszor bebizonyosodott, hogy a nagy hal nem mindig kívánja a nagy csalit! Leheletvékony fonott zsinórokat használjunk hozzá, monofil zsinórokat és fluorocarbont. De tényleg csak pár kg teherbírással, mert a vastagabb zsinórokkal elveszíti érzékenységét és egyébként is fölösleges.  

A másik a „hagyományos", csőspicces változat. Nagy teherbírású, ám mégis kecses, vékony felszerelések, melyek elsősorban gumihalazásra alkalmasak, de wobblerek és villantók is gyönyörűen vezethetők vele. B akcióval rendelkeznek, tehát a fárasztás során szép ívben felveszik a rájuk nehezedő terhelést.

Itt már combosabb dobósúllyal rendelkező változatokat találunk, amellett, hogy tömegük a lehető legkisebb maradt. Elég, ha csak megnézzük a 240-es 7-35 g dobósúlyú pálca tömegét, ami 160 g!

Egy hozzá való, kellően könnyű orsóval álom párost alkotva öröm vele a pergetés. A súlyelosztás is lényeges, de ami könnyű, az könnyű. Bírják a 0,10-0,12-es fonott zsinórokat is és a 0,22 mm körüli monofilokat. Így egészen nagy halak, akár kisebb harcsák is kivehetők vele. Csuka, süllőből pedig nincs limit!  

A széria legújabb, nagyobb dobósúllyal rendelkező tagjai a harcsaspergetés és jerkes csukázáshoz is jó alternatívát kínálnak.

Közös jellemzők:

- Gyűrűsor
Nagyon fontos kiemelni a Samurai Spin-en lévő gyűrűsort. Egytől egyig K gyűrűkkel vannak szerelve, melyek megakadályozzák a zsinór rátekeredését a gyűrűre és ezáltal a szakadást. A spiccgyűrűk kialakítása is olyan, hogy a dobás közben rátekeredett zsinór azonnal le is csúszik róla így nem fordulhat el velünk, hogy dobás közben szakadjon el a főzsinórunk! Talpai nem hajlékonyak és a betét csúcsminőségű!

- Nyél-Orsótartó: 
Modern osztott nyele a kényelmet is szolgálja. Stabil fogást biztosít és egyben a súlycsökkentést is szolgálja. A felső duplon markolat téli horgászatoknál jól jöhet, mivel sokkal melegebb, mint egy sima parafa. Felül szorítós csavaros orsótartójának felső része egybe van építve a markolattal. így annak forgatásával tudjuk szorosra húzni az orsótartót.

Anyaguk Anyaguk IM9 carbon. Mostanában keveset találkozhattunk ezzel az anyaggal, pedig nagyon is megérdemli a figyelmet! Már-már csúcskategóriás botokra emlékeztet a könnyedsége és merevsége, amellett, hogy iszonyatos erő lakozik bennük. Azonban minél magasabb IM számú a horgászbotunk, annál jobban kell figyelnünk rá, kevésbé tolerálják az ütéseket az éles felületekkel történő koccanást, mivel anyagunk nagyon százalékban tartalmaz carbont, mint mondjuk egy IM7-es anyagú horgászbot. Mindegyik horgászbot zsinórbeakasztó füllel rendelkezik. Nem a kis behajtható vacakkal! Rendes fix füllel, amibe nem akad bele a zsinór és a műcsali horga is stabilan fekszik benne. Összességében egy kiváló pergető horgászbot született a Wizard Samurai Spinnel, melynek széles hossz és dobósúly tartományain belül mindenki megtalálja a magának megfelelőt, legyen szó hobbi pergetőről, vagy profi versenyhorgászról. Őszi élményekben gazdag horgászatot kívánunk mindenkinek!  

A WIZARD márkájú 'BOT WIZARD SAMURAI SPIN 2.70M 25-90G' egy fantasztikus pergetőbot, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálni. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Ezenkívül a bot kialakítása és a széles tartományban használható súlyok lehetővé teszik, hogy a horgász mindenféle halat elkapjon, legyen az ponty, süllő, harcsa vagy akár csuka.

A 'BOT WIZARD SAMURAI SPIN 2.70M 25-90G' bot hossza 2,70 méter és súlya 215 gramm, amely kényelmes fogást és könnyű kezelést tesz lehetővé. Az ergonomikus nyél kialakítása kényelmes fogást biztosít és lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot is, anélkül, hogy a kezek fáradnának.

Ez a bot kiválóan alkalmas mind az úszó, mind a csalizós technikákhoz. A botrúd merevsége és hossza lehetővé teszi a pontos dobást és a könnyű kezelést. A bot gyors akciójának köszönhetően a horgász könnyen és hatékonyan tudja irányítani a halat a part felé.

A 'BOT WIZARD SAMURAI SPIN 2.70M 25-90G' bot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is, mivel a tartományban használható súlyok lehetővé teszik a nagyobb csalik használatát. Ez a bot kiválóan alkalmas a parttól történő horgászatra is, mivel a hosszabb bot lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését.

A WIZARD márkájú 'BOT WIZARD SAMURAI SPIN 2.70M 25-90G' bot egy fantasztikus termék, amely garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot kialakítása és a széles tartományban használható súlyok lehetővé teszik, hogy a horgász mindenféle halat elkapjon, legyen az ponty, süllő, harcsa vagy akár csuka. A bot ergonomikus kialakítása és könnyű kezelése nagyszerű élményt nyújt a horgászok számára.

Ha valaki a legjobbat szeretné kihozni a horgászatból, akkor a WIZARD márkájú 'BOT WIZARD SAMURAI SPIN 2.70M 25-90G' bot a tökéletes választás. Ez a bot megfelel minden igénynek, és garantáltan élményekkel teli horgászatot nyújt. Ha egy megbízható és tartós botot keresel, akkor a 'BOT WIZARD SAMURAI SPIN 2.70M 25-90G' a legjobb választás. Ne habozz, vásárold meg már ma és élvezd a horgászat élményét!

Az oldal tetejére